Twee-daagse ACT-basistraining voor diëtisten

De 2-daagse training is geaccrediteerd voor 40 punten voor het kwaliteitsregister .
Waarom 2 dagen en geen 4 en toch 40 punten? Deze training heeft meer zelfstudie. ACT is nl. DOEN en vooral oefenen in de praktijk. Tijdens de 2 dagen krijg je alle input die je nodig hebt in de Dietistenpraktijk. Heel mooie , waardevolle en intensieve dagen!
 

Geplande data 

Voorjaar 2021:
Op  2 vrijdagen: 22 januari en 5 maart

Najaar 2021:

Op 2 maandagen:  20 september en 1 november

Kosten
€ 365,- ex btw voor KDOO-leden, € 395,- ex btw voor niet KDOO-leden,

voor 2 dagen, uitgaande van een groep van ongeveer 8 deelnemers (excl. lunch -zelf meenemen- incl. thee en koffie)
locatie: omgeving Utrecht

T.g.v Corona-maatregelen kan het zijn dat een training niet door mag gaan op locatie. De training wordt dan via Zoom/webcam aangeboden. De ervaring daarmee is overigens goed!

 In company of andere locatie geregeld door groep diëtisten uit bepaalde regio


* max. 10 deelnemers (diëtisten)
* data in overleg
* kosten € 2950,- (incl. voorbereiding, excl. btw en reiskosten)

Voorwaarde: geschikte ruimte (let op Corona maatregelen) en aanwezigheid beamer of ander beelscherm. En in geval van Corona kan de training ook via Zoom worden gedaan.


Casuïstiek/intervisie i.s.m. KDOO

Na de 2-daagse vinden de deelnemers het fijn om met elkaar met ACT aan de slag te gaan aan de hand van opgedane praktijkervaring.
Alle deelnemers sturen een casus in, er worden er 3 besproken. Alle overige cursisten krijgen persoonlijke feedback op hun casus na de terugkomdag. Er wordt  op knelpunten in de praktijk ingegaan met verdieping van de kennis van de hexaflex. Ook het gebruik van metaforen krijgt extra aandacht. 

Instapvoorwaarden:  ACT training bij Factinpractice of elders (minimaal 2 dagen) gevolgd hebben.  Deze dag is geaccrediteerd voor 12 punten.

Geplande data

maandag 12 april 2021

* locatie omg. Utrecht of regionaal (bij voldoende deelnemers) of via ZOOM (afh. van omstandigheden en aantal deelnemers). Houdt de nascholingsagenda in de gaten!
* kosten: €150,- niet-KDOO-leden, €130,- voor KDOO leden, ex btw (onder voorbehoud betaalbare locatie en 12 deelnemers) per dag

Incompany: tarief in overleg

Organisatie ligt bij (F) Act in practice , verslaglegging gebeurt in overleg.


Persoonlijke begeleiding 

Op verzoek kan een casus 1:1 worden besproken, telefonisch of via Face-time. Ook bestaat de mogelijkheid dat ik op locatie mee kijk om een cliëntengesprek te evalueren. Ook hier hanteer ik een uurtarief van €80,- ex btw en evt. reiskosten.


Opgeven? Meer info? Ga dan naar het contactformulier onderaan de homepagina of mail naar factinpractice@gmail.com